Iniciar
Nosaltres
Contactar
Spanish
French
EnglishHi-End Pickups. Handmade in Spain.
Andreu & Vila. Barcelona.

TAV PICKUPS

Pastilles pickup professionals per  a electrificar i amplificar tot tipus d'instruments musicals de corda i percussió. També, models a mida segons especificacions.

Electrifica el teu instrument acústic i realitza a casa teva enregistraments de qualitat professional, sense recollir sorolls d'ambient ni la possible mala acústica del local. Per saber-ne més (link)


Pickup corda série TB88
Pastilla guitarra clàssica i corda pinçada i fregada en general. És un pickup de contacte molt fàcil d'instal.lar. La série ofereix alta senyal de sortida amb molt bona qualitat de so. Diminut i resistent. (També es pot utilitzar amb alguns instruments de percussió, tal com el hang i derivats).
Pickup série TB45
Pastilla guitarra acústica i altres instruments de corda pinçada i fregada. Pickup molt fàcil d'instal.lar a la guitarra, sitar, violí, violoncel, contrabaix, etc. La sèrie ofereix alta senyal de sortida amb molt bona qualitat de so.
TAV Pickups - Pastilla guitarra acústica TAV Pickups - Pastilla guitarra acústica


Pastilles pickup per a la corda série TB38
Pastilles pickup per al violí, viola, violoncel i contrabaix. També, per altres instruments de corda on es pugui situar el pickup sota d'una de les potes del pont. Màxima qualitat de so. Petits i resistents.

TAV Pickups - Pastilla Sitar TB38/Custom TAV Pickups - Pastilla violonchelo TAV Pickups - Pastilla violín TB38/VS TAV Pickups - Pastilla contrabajo TB38/CH

Pickup percussió série TB68
Pastilles percussió piezoelèctriques especialment dissenyades per a l'electrificació d'instruments de percussió: tablas, cajón, congas, bongos, etc. Molt fàcils d'instal.lar sobre la pell o element vibrant de l'instrument.

TAV Pickups - Pastilla percussió TB68 TAV Pickups - Pastilla percussió TB68Amb els nostres pickups:

Electrificació d'instruments musicals.
Copyright: Andreu & Vila. TAV Pickups. Barcelona.