Home
Contactar
Nosaltres
  Online translator:
The Hi-End Pickups. Handmade in Spain.
   Electrifying musical instruments.  String and percussion.

TAV PICKUPS

A Barcelona i Girona, dissenyem i elaborem micro pastilles pickup per  a electrificar tot tipus d'instruments musicals de corda i percussió. També, models especials a mida segons especificacions del músic.


 

Pickup corda série TB88
Pastilla guitarra clàssica i corda pinçada i fregada en general. És un pickup de contacte molt fàcil d'instal.lar. La série ofereix alta senyal de sortida amb molt bona qualitat de so. Diminut i resistent. (També es pot utilitzar amb alguns instruments de percussió, tal com el Hang i derivats).
Pickup série TB45
Pastilla guitarra acústica i altres instruments de corda pinçada i fregada. Pickup molt fàcil d'instal.lar a la guitarra, sitar, violí, violoncel, contrabaix, etc. La sèrie ofereix alta senyal de sortida amb molt bona qualitat de so.

TAV Pickups - Pastilla guitarra acústica


Pastilles pickup per a la corda série TB38
Pastilles pickup per al violí, viola, violoncel i contrabaix. També, per altres instruments de corda on es pugui situar el pickup sota d'una de les potes del pont. Màxima qualitat de so. Petits i resistents.


TAV Pickups - Pastilla Sitar TB38/Custom TAV Pickups - Pastilla violonchelo TAV Pickups - Pastilla violín TB38/VS TAV Pickups - Pastilla contrabajo TB38/CH


Pickup percussió série TB68
Pastilles percussió piezoelèctriques especialment dissenyades per a l'electrificació d'instruments de percussió: tablas, cajón, congas, bongos, etc. Molt fàcils d'instal.lar sobre la pell o element vibrant de l'instrument.

TAV Pickups - Pastilla percussió TB68 TAV Pickups - Pastilla percussió TB68Arriba


Copyright: Andreu & Vila. T.A.V. Multimedia.
Barcelona & Girona. Handmade in Spain.

Metatags relacionats amb aquesta web: Pastilla guitarra acústica Micro Pastilla guitarra clásica Pastilla guitarra de concierto